Megawatt

MegaWatt is ons jongere netwerk voor werknemers tot 36 jaar. Dit netwerk heeft als missie bij te dragen aan de inhoudelijke en sociale ontwikkeling van jongeren tot en met 35 jaar binnen onze organisatie.

Wij geloven dat deelnemen en lid zijn van MegaWatt werken bij Vattenfall leuker maakt.

MegaWatt heeft als doel interne en externe activiteiten te organiseren die je prikkelen en je aan het denken zetten, dit kan zowel inhoudelijk als sociaal ingestoken zijn. De activiteiten zijn gericht op sport, netwerk en werk. Zo ontmoet je collega’s vanuit alle hoeken van het bedrijf tijdens een potje trefbal of tijdens een inhoudelijke lezing. Dit biedt je de kans om snel een netwerk binnen Nuon op te bouwen of uit te breiden en stimuleert de onderlinge samenwerking. 

Een greep uit de activiteiten van de afgelopen periode: winterfeest, wintersport vakantie, apenkooien, workshop zakelijk flirten, Speakers Academy, diverse kwartaalborrels, etc. Daarnaast organiseren we ook activiteiten bij andere organisaties. Goed voor je persoonlijke ontwikkeling, heel interessant en niet te vergeten MegaGezellig!

Laatste update: 26-09-2018 18:39