Werken bij ons

Werken bij Vattenfall betekent werken met mensen die jou inspireren en uitdagen. In een omgeving waar je het beste uit jezelf kunt halen. Waar ruimte is voor ambitie, ontwikkeling en groei. En waar diversiteit, inclusie en gelijke kansen voor iedereen voorop staan.

Samenwerken aan de toekomst

Vattenfall is een van de grootste elektriciteitsproducenten en de grootste warmteproducent van Europa. Naast Nederland zijn onze 20.000 collega’s actief in Zweden, Duitsland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Finland en sinds kort ook in Frankrijk.

Samen werken we aan onze ambitie om binnen een generatie een fossielvrij leven mogelijk  te maken. Denk aan de mogelijkheden om ons transport te elektrificeren, oplossingen voor duurzame koude en warmte voor gebouwen en huizen, maar ook aan partnerships met steden en gemeenten die willen verduurzamen.

Daarnaast investeren we in duurzame energiebronnen als zon en wind en werken we aan oplossingen voor consumenten en bedrijven om zelf duurzame energie op te wekken.

Werken bij Vattenfall

Wil je meer weten over hoe we werken en hoe jij kunt bijdragen aan onze missie? Bekijk de vacatures op onze website. Wie weet werk jij binnenkort samen met ons aan de energie van de toekomst!

 

Laatste update: 26-09-2018 18:39