Stage en afstuderen

Ben jij gedreven, leergierig en enthousiast en wil jij meewerken aan een toekomst zonder fossiele brandstoffen? Dan is een stage of afstudeeropdracht bij Vattenfall echt iets voor jou!

Stages en afstudeeropdrachten bij Vattenfall zijn afwisselend en sterk praktijkgericht. Als stagiair maak je volwaardig deel uit van het bedrijf en word je uitstekend begeleid. Voor jou een kans om kennis te maken met een veelzijdige werkgever, die gericht is op de toekomst. Voor ons een kans jou te leren kennen en talent in huis te halen! 

Stagebank

We hebben vele stage- en afstudeermogelijkheden, op verschillende niveaus (MBO, HBO en WO) en binnen verschillende vakgebieden: van communicatie tot techniek en van finance tot IT. 

In onze stagebank vind je beschikbare stage- of afstudeeropdrachten. Mocht er voor jou geen passende vacature bij staan, neem dan contact op met een van onze recruiters

Stagenetwerk Voltage 

Via ons stagenetwerk Voltage kom je in contact met andere stagiairs binnen Vattenfall. Zo vergroot je je netwerk en leer je de organisatie kennen.

Laatste update: 26-09-2018 18:39