Sollicitatieprocedure

Overweeg je om te solliciteren naar een functie bij Vattenfall? Dit zijn de stappen waaruit onze sollicitatieprocedure bestaat.

Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik solliciteren naar een functie bij Vattenfall?

Ga naar de vacatures, vind de functie die bij jou past en solliciteer via het online sollicitatieformulier. Je kunt vacatures zoeken aan de hand van kenmerken als land, locatie, kennis en ervaring, functie, opleidingsniveau of met behulp van zoektermen.

2. Kan ik een open sollicitatie sturen?

Open sollicitaties zullen wij niet in behandeling nemen. Ga naar de vacatures, zoek de functie die bij je past en solliciteer via ons online sollicitatieformulier. 

3. Wat gebeurt er met mijn sollicitatie nadat ik deze heb ingediend?

Je ontvangt een e-mail waarin je sollicitatie wordt bevestigd. De recruiters behandelen alle sollicitaties vertrouwelijk. Na de eerste selectieronde ontvang je bericht. 

4. Als ik voor een bepaalde functie binnen Vattenfall ben afgewezen, betekent dit dan ook dat ik niet meer kan solliciteren naar andere functies binnen de organisatie?

Absoluut niet! Uiteraard kun je solliciteren naar andere functies bij Vattenfall.

5. Kan ik gelijktijdig op meerdere vacatures binnen Vattenfall reageren?

Ja, uiteraard. Als je geïnteresseerd bent in meer dan één vacature bij Vattenfall, kun je solliciteren naar meerdere functies tegelijk.

6. Welke documenten stuur ik mee met mijn sollicitatie?

De recruiters van Vattenfall vinden je CV en motivatiebrief het belangrijkst. Uiteraard mag je ook andere documenten uploaden om je sollicitatie te ondersteunen.

7. Geldt er voor mijn sollicitatiedocumenten een bepaald bestandsformaat of maximale grootte?

Je kunt sollicitatiedocumenten uploaden en indienen in de volgende bestandsformaten: pdf, xls, doc, docx, tif, gif, jpg en rtf. Helaas is het voor ons niet mogelijk om andere bestandsformaten te verwerken. De maximale bestandsgrootte voor documenten is 5 MB.

8. Wat moet ik doen als ik meer wil weten over een bepaalde functie?

Neem met specifieke vragen over de vacature contact op met de verantwoordelijke recruiter. Ook vind je meer informatie in de vacaturebeschrijving. 

Laatste update: 26-09-2018 18:39