Werken bij Wind

Onze business unit Wind is verantwoordelijk voor het windenergieportfolio in alle markten waar Vattenfall actief is. We ontwikkelen nieuwe windprojecten, bouwen nieuwe installaties en beheren onze windparken die in bedrijf zijn.

Wat doen we?

Er is heel wat nodig om een windproject te ontwikkelen van een eerste idee tot aan het in bedrijf stellen van een windpark. Kort samengevat houden we ons bezig met ontwerp en design, opstellen van contracten, verzorgen van vergunningen, communiceren met belanghebbenden en omwonenden, projectmanagement, aanbestedingen voor leveranciers van turbines, zonnepanelen en batterijen, verzorgen van de infrastructuur, contract- bouw- en veiligheidsmanagement en beheer en onderhoud van de windmolens in bedrijf.

Wat kun jij doen?

Duurzame energieprojecten zijn meestal complex en vragen een forse tijdsinvestering. Om mee te werken aan onze windprojecten is het belangrijk dat je analytisch sterk bent, een groot probleemoplossend vermogen hebt en van nature optimistisch bent. Aan onze projecten werken specialisten in civiele techniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Net als projectmanagers, juridische- en communicatiespecialisten, lobbyisten, veiligheidsdeskundigen, investeringsanalisten en projectcontrollers.

Binnen de business area Wind werk je samen én zelfstandig aan duurzame projecten in een informele en internationale werkomgeving. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen de teams helpen we elkaar om continu verbeteringen door te voeren. Onze windactiviteiten dragen direct bij aan Vattenfalls doelstelling om binnen één generatie vrij van fossiele brandstoffen te kunnen leven.

 

Laatste update: 26-09-2018 18:39