Werken bij IT

Digitalisering en IT maken een belangrijk onderdeel uit van onze strategie. We lopen voorop in de transitie naar een klimaatslim leven voor iedereen: thuis, op het werk en onderweg. Onze IT-organisatie speelt hierin een essentiële rol.

Als koploper in duurzame energie investeren we fors in wind- en zonne-energie, e-mobility en in slimme energieoplossingen voor onze klanten. IT-gebieden waar moderne technologieën en ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Onze doelstelling is om binnen één generatie vrij te zijn van fossiele brandstoffen. Hier hebben we verschillende IT-specialisten voor nodig.

Wat doen we?

Binnen onze IT-organisatie werken we in functionele, internationale teams en maken we gebruik van de nieuwste technologieën. Door te luisteren naar onze klanten en gebruik te maken van geavanceerde data-analyse ontwikkelen we producten, concepten en digitale platforms die voor onze klanten het verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan een app die het laden van de accu van een elektrische auto uitstelt tot het moment waarop de energieprijs het laagst is. Verdere digitalisering van processen vinden we heel belangrijk. Onze IT-activiteiten behoren daarom tot onze core business en maken deel uit van onze strategie.

Wat kun jij doen?

Het energiesysteem van de toekomst zal steeds meer uit decentrale energieoplossingen bestaan. Consumenten willen zelf duurzame energie produceren, bijvoorbeeld via zonnepanelen. We faciliteren deze ontwikkelingen graag. Het vormgeven van een nieuwe energie-infrastructuur betekent een enorme uitdaging, waar we gemotiveerde IT-specialisten voor nodig hebben. Jouw talent krijgt door opleiding en training alle ruimte om te groeien. Je werkt aan uiteenlopende projecten die als doel hebben klimaatverandering tegen te gaan. Een garantie voor uitdaging en ontwikkeling!

Laatste update: 26-09-2018 18:39