Werken bij E-mobility

Vervoer is goed voor ongeveer een derde van het energieverbruik in de wereld. Dit maakt dat de transportsector een centrale rol speelt in het realiseren van een duurzamer energiesysteem. Wij geloven dat elektrificatie van vervoer de beste manier is om de transportsector vrij van fossiele brandstoffen te maken.

Wie zijn wij?

We ontwikkelen slimme laadoplossingen en bouwen aan een Europees laadnetwerk, zodat elektrisch rijden voor iedereen haalbaar wordt.De markt verandert snel. Dit vraagt om flexibel en pro-actief handelen. Bij de business unit E-Mobility werken mensen die in zijn voor een uitdaging en de klant altijd voorop stellen. Samen maken we onze ambitie waar om een topspeler op de Europese markt te worden in duurzaam vervoer.

Wat doen we?

Ons internationale E-mobility-team is gevestigd in Amsterdam, Berlijn, Stockholm en Londen en bestaat uit drie verschillende teams met elk hun eigen expertise en doelstellingen.

Sales & Operations

Onze accountmanagers bedenken graag de ultieme salesstrategie, maken nieuwe klanten enthousiast en weten vervolgens te scoren. Sales & Operations houdt zich bezig met alle vormen van acquisitie: in business-to-business, bij gemeenten en provincies en via tenders. Ook werken we continu aan het verbeteren van onze klantprocessen.

Strategy & Product Development

De analisten en developers in dit team hebben specialismen in IT of mechanical- en electrical engineering en zijn steeds op zoek naar onderscheidende producten en diensten voor onze markt. Met behulp van analyses, testen en door te luisteren naar onze klantenontwikkelen we onze producten steeds verder: denk  bijvoorbeeld aan een nieuwe, handige app of technische verbeteringen voor een bestaand product.

Business Support

Hier werken we aan de overkoepelende IT-strategie en aan het beheer en de architectuur van onze business. Het team van Business Support ondersteunt de business met innovatieve applicaties die de operationele processen efficiënter maken. Verder biedt het team operationele support bij het opbouwen van onze e-mobility business in nieuwe markten.

Wat kun jij doen?

Om onze ambities te realiseren en elektrisch rijden voor iedereen mogelijk te maken, hebben we gemotiveerde professionals nodig. Mensen met technische kennis van hardware en IT, specialisten voor logistiek en operatie, betrokken klantenservicemedewerkers en creatieve marketing- en salesmensen. Bij ons krijgen jouw ideeën volop de ruimte. Hou je van een innovatieve omgeving, het bedenken van creatieve oplossingen en neem je graag het initiatief? Dan heb je de competenties die we zoeken!

Laatste update: 26-09-2018 18:39