Arbeidsvoorwaarden

Voor medewerkers van Vattenfall, gelden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Bij ons ontvang je een marktconform salaris. We kennen een jaarlijkse resultaatafhankelijke beloning en een resultaatdelingsregeling.
Een fulltime dienstverband is bij ons officieel 38 uur. We hanteren echter een 40-urige werkweek. Hiermee bouw je 13 vrij opneembare ADV-dagen per jaar op. Bij een fulltime dienstverband ontvang je jaarlijks 20 wettelijke vakantiedagen en krijg je de beschikking over de waarde van 5 bovenwettelijke vakantiedagen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast een aantrekkelijk salaris, bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goede pensioenregeling, ouderschapsverlofmogelijkheden, korting op sportabonnementen en zorgverzekering. Afhankelijk van je functie krijg je de beschikking over een telefoon, laptop of leaseauto.

Zelf kiezen

Bij ons kun je je eigen pakket arbeidsvoorwaarden samenstellen. Iedere medewerker heeft maandelijks een persoonlijk budget tot zijn beschikking. Dit is opgebouwd uit onder andere de waarde van bovenwettelijke vakantiedagen en 8% vakantiegeld. De besteding van dit persoonlijke budget mag je fiscaal vriendelijk inzetten voor secundaire arbeidsvoorwaarden. Je koopt bijvoorbeeld extra verlof of doet een extra pensioenstorting. Je kunt het ook laten uitbetalen.

Aantrekkelijke kortingen

Medewerkers krijgen korting op producten zoals gas en stroom, maar ook op zaken als een elektrische fiets of zonnepanelen. Daarnaast kun je gebruik maken van uitgebreide collectieve kortingen op verzekeringen, zoals ziektekosten- en diverse schadeverzekeringen.

Mobiliteit

Voor het woon-werk verkeer ontvangt je een vergoeding. Kosten van openbaar vervoer voor zakelijke doeleinden worden vergoed. Voor externe afspraken kun je ook een elektrische auto lenen. Binnen Vattenfall is het nieuwe werken ingevoerd: het is mogelijk om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken .

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Medewerkers krijgen de mogelijkheden om vaardigheden en kennis te vergroten en zich op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Tevens zijn er voldoende mogelijkheden om in een functie te groeien. Managers krijgen de kans deel te nemen aan Europese leiderschapsprogramma's.

Laatste update: 26-09-2018 18:39